Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη η σύζυγος του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία -Μαζί και ο εραστής της

Συνελήφθη η σύζυγος του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία -Μαζί και ο εραστής της
Συνελήφθη η Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα, σύζυγος του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη, καθώς θεωρείται η βασική ύποπτη για τη δολοφονία του. Ετσι, επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με την O' Globo επιβεβαίωσαν ότι η σορός που βρέθηκε απανθρακωμένη στο όχημα, ανήκει στον Ελληνα πρέσβη. 

Σύμφωνα με την Ο' Globo, ο εισαγγελέας ζήτησε τη σύλληψη ακόμα τριών ανθρώπων που φέρονται να σχετίζονται με τη δολοφονία: του αστυνομικού Sergio Gomes Moreira Filho, που φέρεται να είναι ο εραστής της Φρανσουάζ Αμοιρίδη, και δύο συνεργών του. 
Ο αστυνομικός που φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του πρέσβη ονομάζεται Sergio Gomes Moreira Filho και είναι μόλις 29 ετών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Filho ομολόγησε το έγκλημα, ενώ οι δύο συνεργοί του ανέφεραν ότι ο ιθύνων νους της δολοφονίας είναι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη, ωστόσο εκείνη φέρεται να το αρνείται. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Sergio Gomes Moreira Filho εμφανίζεται σε ένα βίντεο που τον απεικονίζει να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι του Ελληνα πρέσβη.


Πηγή: Συνελήφθη η σύζυγος του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία -Μαζί και ο εραστής της | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/310261/synelifthi-i-syzygos-toy-ellina-presvi-sti-vrazilia-mazi-kai-o-erastis-tis#ixzz4UM9r8MXC